Servicii

Realizez site-uri de prezentare pentru firme, magazine online complexe cu plata prin card, optimizare pentru motoarele de cautare - servicii SEO si grafica publicitara si design pentru print. Toate site-urile realizate de mine au design original, personalizat, consola de administrare a continutului si sistem inclus pentru procesul de SEO on page.

Realizare site

Realizare site

Realizare site web de prezentare pentru firme, magazin online cu plata prin card, realizare blog. Realizez site-uri web cu design original, nu folosesc teme predefinite, toate web site-urile create de mine sunt adaptate cerintelor clientilor. Realizez site-uri pentru firme din Brasov, Bucuresti si din tara. Ofer servicii de inregistrare domenii .ro, .com sau .eu, si servicii de gazduire site.

Contact
Realizare logo

Realizare logo

Concept si design logo pentru firme. Servicii de realizare sigla in format vectorial, identitate vizuala si diverse servicii de design grafic: creare carti de vizita, realizare flyere, bannere sau afise publicitare, design de ambalaj sau creare bannere web. Va pot ajuta si cu servicii de prelucrare si optimizare a imaginilor pentru web site-uri.

Contact
Fotografie

Fotografie

Realizare fotografie de produs, fotografie pentru sedii de firma, hoteluri, evenimente de firma, diverse locatii. Prelucrare imagini, optimizarea imaginilor pentru utilizarea in site-urile web. Fotografie 360, tur virtual si filme de prezentare. Fotografiile sunt realizate cu aparatura profesionala, in studio sau la sediul clientului.

Contact
Optimizare site

SEO

Optimizare pentru motoarele de cautare. Procesul SEO (Search Engine Optimization) implica mai multi pasi prin care site-ul odata realizat va fi ajutat sa ajunga pe primele locuri in motoarele de cautare, pe baza cuvintelor cheie promovate. Criteriile sunt multiple si complexe dar principalele elemente sunt optimizarea in-page si optimizarea si promovarea off-page. Va pot ajuta sa ajungeti pe locuri fruntase in motoarele de cautare.

Contact
Promovare site

Promovare site

Dupa ce site-ul este online si optimizat pentru motoarele de cautare el trebuie promovat. Cea mai uzuala forma de promovare la ora actuala o reprezinta Google AdWords prin faptul ca ofera un control permanent al bugetului si o imagine transparenta asupra rezultatelor. Realizez de asemenea si campanii de promovare Facebook Ads si ma ocup de design-ul si promovarea firmelor pe retelele de socializare.

Contact
Administrare site

Administrare site

Toate site-urile realizate de mine au consola de administrare care va permite să efectuati cu udurintă actualizari. Daca din diferite motive nu reusiti sa tineti pasul cu noutatile care trebuie introduse pe site, va pot ajuta cu servicii de copywriting, optimizare si introducere imagini pe site, introducere produse, realizare articole pentru blog, campanii de promovare pe Facebook, Twitter, Google+ si YouTube.

Contact